Politica de confidențialitate

Echipa EXCELSIOR.md protejează cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al cumpărătorilor și utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim o experienta sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

In unele zone ale site-ului, EXCELSIOR.md va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, si alte informatii prin care va pot identifica.

EXCELSIOR.md utilizeaza informatia stocata — detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru — in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre EXCELSIOR.md
Noi utilizam informatiile stranse in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre EXCELSIOR.md este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
EXCELSIOR.md NU va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator
EXCELSIOR.md confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. ORICIND.

Feedback
EXCELSIOR.md ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.

Va multumim ca folositi serviciile de livrare EXCELSIOR.md. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.